Klantenservice

Bestelling

Na het plaatsen van een bestelling ontvang je direct een bevestiging per e-mail. Eenmaal geplaatste bestelling kunnen niet meer worden gewijzigd. Annuleren is wel mogelijk zolang de bestelling niet in het verzendproces zit. Bestellingen voor gepersonaliseerde artikelen kunnen echter niet worden geannuleerd.

Betaling

Betaling is kosteloos via iDeal. Voor andere betaalmethodes kunnen kosten worden doorberekend. Deze kosten worden nadrukkelijk aangegeven in het bestelproces.

Verzending

De levertijd van de sieraden is 2-3 werkdagen. Uitzondering hierop zijn gepersonaliseerde sieraden, sieraden die naar jouw wens worden gemaakt. Hiervoor geldt een levertijd van 2-4 weken. Uiteraard doen wij ons best om jouw bestelling zo snel mogelijk te leveren.

Alle bestellingen worden vanuit Nederland verstuurd. Hiervoor gebruiken wij PostNL of DHL. Voor verzending vragen wij een tegemoetkoming in de gemaakte kosten. Deze zijn € 4,95 voor verzending binnen Nederland en € 7,95 voor verzendingen naar België. Voor bestellingen vanaf € 50 worden geen verzendkosten gerekend.

Retouren & service

De retourtermijn is 14 dagen. Producten dienen ongedragen en onbeschadigd te zijn om geaccepteerd te worden als retour. Voor snellere afhandeling van de retouraanvraag verzoeken wij je gebruik te maken van het formulier herroepingsrecht. Download het formulier via onderstaande link.

Wanneer je een product retourneert krijg je de aankoopwaarde plus eventuele bezorg- en administratiekosten terugbetaald via dezelfde methode waarmee jij hebt betaalt. Terugbetaling vindt plaats binnen 14 dagen na ontvangst van de retourzending. Kosten voor retourzending zijn wel voor jouw rekening.

Uitgezonderd van recht van retour zijn gepersonaliseerde producten.

Je kunt je product(en) retour sturen naar:

prachtigesieraden.nl

Anjerhof 4

1338 TP Almere

Nederland